Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Uživo iz srednjih škola'

'Uživo iz...' se otelo kontroli: Tajno snimaju profesore na satu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vulgarni komentari ispod fotografija profesora nisu jedini problem. Protiv jedne osječke učenice pokrenut je postupak, a autori stranice prijavljeni su policiji.

Jedna od Facebook stranica naziva 'Uživo iz srednjih škola' prikupila je u nekoliko dana preko 30 tisuća lajkova, piše eMeđimurje, a pozornost je privukla zbog vulgarnih komentara, često uz fotografije nastavnika koje učenici tajno snimaju tijekom sata. I one nisu jedini problem. Protiv jedne učenice iz Osijeka škola je pokrenula postupak kada je objavljena fotografija na kojoj pali limenku sa sprejem.

Nakon djevojaka iz Vinkovaca i djevojke iz Varaždina postale žrtve zlostavljanja na Facebooku

Pročitajte i ovo Nasilje u školi, ilustracija Dobio otkaz Uhićen profesor koji se potukao s učenicima, dio djece ga brani: Fuchs tvrdi da je bio pijan Ilustracija Šokantna snimka Užas u zagrebačkoj školi: Profesor udarao učenika po glavi, slijedi mu otkaz

'Ako je roditeljima svejedno, mi možemo samo pisati rješenja, ali pomaka nema. Trebalo bi se time pozabaviti ministarstvo. Ovo je prevršilo svaku mjeru', smatra ravnateljica Tehničke škole i prirodoslovne gimnazije Ruđera Boškovića, Vlasta Opačak, koja za problematično ponašanje krivi i nedostatak kućnog odgoja.

Za profesora Miljenka Hajdarovića iz udruge nastavnici.org 'zabrinjavajuća je tendencija internetskog objavljivanja neprimjerenih i vulgarnih ponašanja naših školaraca'. U udruzi nastavnici.org smatraju da odgojno-obrazovni sustav nije u skladu s vremenom, a Hajdarovć je nepoznate autore Facebook stranice prijavio policiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene