Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Školski problemi

Učenici vratili profesora Srećka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prosvjeda, bojkota nastave i inspekcijskog nadzora, učenicima Medicinske škole u Puli, omiljeni profesor Srećko Perinić vraća se predavati u školu. U međuvremenu će, nada se, položiti i stručni ispit. Sreći učenika osobito maturanata nema kraja. Sada će puni entuzijazma lakše prionuti knjizi i učenju.

Danas, kada se prvi put pojavio u školi nakon osam dana, kako bi o povratku na nastavu razgovarao s ravnateljicom, učenici su mu priredili pravi doček.

Pročitajte i ovo Ilustracija, učenici Objavilo ministarstvo Poznato kada počinju upisi u srednje škole: Ovo su važni rokovi, ima i promjena u gimnazijama Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Skandirali su 'Srećko, mi te volimo', što je njihovom profesoru izmamilo i suze.

Prosvjetna inspekcija utvrdila je da je ravnateljica profesoru ishitreno dala otkaz te je naložila njegov povratak na radno mjesto nakon što položi stručni ispit. 

'Još čekam službeni dopis, prosvjetne inspekcije iz Rijeke, pa će ona reći onda. Sad čekam upravo dopis da se pojavi, pa kad on dođe u školu ću vam na vrijeme kazati. Za sad ni ja nemam drugu informaciju', rekao je profesor Srećko Perinić.

Zasluga je učenika što je po izvršenom nadzoru prosvjetna inspekcija utvrdila da je ravnateljica škole Gordana Ćoso ishitreno dala otkaz profesoru Periniću te se on vraća na svoje radno mjesto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene