Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završili praznici

Učenici se odmorni vratili u školske klupe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proljetni praznici su završili, počela je nastava za oko 600 tisuća učenika osnovnih i srednjih škola.

Učenici su odmarali desetak dana, a sada je na redu učenje. Idući veliki praznici su oni ljetni koji počinju 18. lipnja. Ove kraće iskoristili su za odmor, a neki i za putovanje.

Pročitajte i ovo Digitalni inovacijski inkubator - 2 Razmišljanje izvan okvira Potraga za najboljim mladim inovatorima: "Ovo je najbolji način učenja" Žičara Sljeme školski praznici Dobre vijesti! Vožnja Žičarom Sljeme ovog tjedna besplatna

'Radio sam, kopao sam vrt s djedom i igrao nogomet', rekao je jedan učenik. 'Ja sam jako zadovoljna što sam bila kod bake, puno sam se igrala', rekla je jedna djevojčica.

Odmorio se i peti razred zagrebačke škole Ivan Filipović. Aktivna djeca, imaju i po nekoliko izvannastavnih aktivnosti, od stranih jezika do plesa ili glazbe, pa im je kraći predah dobro došao. Ni za vrijeme praznika neki se nisu previše opuštali, pa im se po glavi motaju zanimljive ideje. 'Ja bih produžila praznike. Za tjedan, dva', rekla je jedan učenica. I dok bi jedni duže praznike, drugi se vesele povratku i prijateljima, i naravno, školskom odmoru.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene