Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima mjesta za sve

U zagrebačkim prenoćištima nitko neće ostati bez kreveta i toplog obroka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom danas je izvijestio da su gradski kapaciteti za smještaj beskućnika dostatni i da mjesta na toplom ima i u prenoćištu zagrebačkog Crvenog križa u Kosnici.

Beskućnicima koji su izloženi lošim vremenskim prilikama i hladnoći poručuju da su u slučaju dodatne potrebe osigurani kapaciteti za sve te da 'nitko neće ostati bez smještaja i toplog obroka'.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković izjava nakon obilaska gradilišta Plenković o državnim tajnicima: "On? Ne znam ništa o tome, osim da smo skupa išli u školu" Oštećen automobil (ilustracija) u sitne sate Policija je uhitila na djelu: Napila se pa počela razbijati automobile, oštećeno desetak vozila

'Ako se tijekom vikenda ukaže potreba za hitnim smještajem, građani se mogu javiti na dežurne telefone Zavoda za socijalnu skrb u Gradu Zagrebu - 098/903-6393, 098/783-587', navode iz Ureda i napominju da su socijalne službe u Gradu dobro organizirane te da su i do sada zbrinuti svi koji su bili u potrebi.

'Grad Zagreb, sukladno svojoj socijalnoj politici skrbi za sve građane, a posebna pomoć usmjerena je najugroženijim kategorijama stanovništva. Takvom socijalnom politikom svrstava se u najsocijalnije gradove u Europi. Svakodnevnim osiguranjem toplih obroka kroz pučku kuhinju dnevno se osigura preko četiri tisuće obroka, a osobama bez odgovarajućeg smještaja Grad je osigurao smještaj u Kosnici', stoji u priopćenju. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene