Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slika svojedobno šokirala diplomata

U zadarsku vijećnicu vraćena Gotovinina slika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svojedobno je slika generala Gotovine u zadarskoj gradskoj vijećnici šokirala tadašnjeg britanskog veleposlanika. Nakon oslobađajuće presude, gradske su vlasti sliku danas vratile..

Još 2004. godine, u vrijeme kada je danas oslobođeni general Ante Gotovina bio u bijegu, zbog njegove slike koja je stajala na zidu u zadarskoj gradskoj vijećnici došlo je do incidenta.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Slika nije dostupna Proslava presude generalima Spektakularni vatrometi za generale u hrvatskim gradovima

>> EKSPLOZIJA SREĆE U HRVATSKOJ - SLAVI SE SLOBODA GENERALA!

Nekadašnjem britanskom veleposlaniku Johnu Ramsdenu, koji je trebao održati press konferenciju s tadašnjom zadarskom gradonačelnicom Anom Lovrin, netko od novinara je postavio pitanje kako to da je pristao doći u vijećnicu kada tamo stoji slika haškog bjegunca. Ramsden je šokirano upitao 'Gdje je Gotovina?' te se ekspresno odmaknuo u stranu kako ga kamere slučajno ne bi snimile u kadru s generalom.

U međuvremenu je slika bila uklonjena, no nakon današnje oslobađajuće presude, zadarske su je gradske vlasti odmah odlučile vratiti i time zaokružiti čitavu priču.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene