Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjereni u pobjedu

U Zadarskoj županiji SDP-ova koalicija bez HNS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednici županijskih organizacija SDP-a, HSLS-a i Demokratske stranke umirovljenika (DSU) Renata Sabljar-Dračevac, Mate Radović i Robert Pelicarić potpisali su danas u Zadru koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za župana i Županijsku skupštinu.

Kandidatkinja za županicu bit će predsjednica županijskoga SDP-a Renata Sabljar-Dračevac, a kandidati za dožupane SDP-ovac Budimir Genda i HSLS-ovac Mate Radović.

Kako je rekla Sabljar-Dračevac, dogovorili su se o koalicijskim kandidatima za županicu i zamjenike, a preliminarno su se dogovorili i o raspodjeli mjesta u zadarskoj Županijskoj skupštini.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

>> Goran Habuš želi još jedan mandat na čelu Varaždina

Tu raspodjelu još moraju potvrditi stranačka tijala, to jest županijski odbori SDP-a, HSLS-a i DSU-a te očekujem potvrdu tog sporazuma za nekoliko dana, istaknula je Sabljar-Dračevac.

Uvjerena u pobjedu na županijskoj razini, Sabljar-Dračevac izrazila je žaljenje što koaliciji nije pristupio i županijski HNS.

"Tijekom koalicijskih pregovora nismo mogli uskladiti razinu interesa jedne i druge stranke, ali to i dalje ostavlja prostor da nakon izbora zajedno sklopimo koalicijski sporazum te da u sredinama u kojima idemo zajedno nastavimo jednako plodno i uspješno surađivati", rekla jekandidatkinja za zadarsku županicu Renata Sabljar-Dračevac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene