Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što se događa?

Roditelji u tri srpske škole dobili uznemirujuće poruke: Učenici napravili popis djece koju žele ubiti

Škola, ilustracija - 2
Škola, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
MUP Srbije je potvrdio da su u tri škole u Srbiji učenici napravili popise djece na koje će pucati. Privedeni su zajedno s roditeljima.

Roditelji nekoliko škola u Srbiji u potpunom su šoku. Doznali su da su učenici škola u koje idu njihova djeca napravili popis svojih školskih kolega koje žele upucati.

Jedna uznemirana majka za N1 je rekla kako se s obitelji povukla u vikendicu izvan Beograda dok se situacija ne smiri.

Pročitajte i ovo Veliki prosvjed u Beogradu ''Srbija ustaje protiv nasilja'' FOTO/VIDEO Na prosvjed u Beogradu došlo više ljudi nego što su se organizatori nadali: "Šutljiva povorka šalje glasnu poruku, tiha Srbija je većina"

"Obavještavam vas da je 8. svibnja u jutarnjim satima na 4. satu jedan učenik naše škole napravio popis učenika koje želi ubiti. O događaju nas je obavijestila predmetna nastavnica koja je učenika dovela u ured ravnatelja. Odmah smo pozvali školskog policajca te je s učenikom obavljen razgovor u prisustvu pedagoga, pomoćnika ravnatelja i ravnatelja škole", stoji u dopisu kojeg je portal N1 dobio od roditelja.

Pročitajte i ovo Stanje u Srbiji - 4 Nezadovoljstvo naroda Učenike na povratku u škole dočekala policija: Jedna je to od mjera koje je najavio Vučić, ali hoće li njima zadovoljiti građane?

U još dvije škole učenici su napravili istu stvar. I oni su skupa s roditeljima privedeni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene