Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

U SPLITU UKRADEN BANKOMAT Nestalo 50 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neslužbeno se doznaje kako je riječ o bankomatu Kreditne banke Zagreb koji se nalazio u vanjskom dijelu prodajnog centra Super Konzum, u ulici Kralja Držislava.

Bankomat s oko 50 tisuća kuna ukraden je danas u noći u Splitu, iz predvorja trgovačkog centra na predjelu Sirobuja, doznaje se u splitskoj policiji.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Raznesen bankomat u Zagrebu (Foto: Robert Anic)1 - 4 Noćna diverzija Lopov "hakirao" bankomat da mu izbacuje novac, na ulicama Splita 70.000 kuna

U tijeku je očevid. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o bankomatu Kreditne banke Zagreb koji se nalazio u vanjskom dijelu prodajnog centra Super Konzum, u ulici Kralja Držislava.

Prevarili kamere pa laserima otvorili bankomat i pobjegli sa više od 900.000 kuna

Policija je dojavu o teškoj krađi zaprimila jutros oko 6,30 sati nakon što je jedan od djelatnika stigao u dućan i vidio da na ulaznom dijelu nedostaje cijeli bankomat. Prema prvim informacijama ukradeno je oko 50 tisuća kuna.

Za sada nije poznato jesu li što snimile nadzorne kamere koje se nalaze u blizini. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene