Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šibenski hotel

Poznati američki producent o požaru u Solarisu: Bilo je 'scary'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto prije 15:00 sati u sobi hotela Solaris u Šibeniku izbio je požar.

Brzom invervencijom vatrogasaca, požar je lokaliziran u 15:07 sati. Još se uvijek ne zna što je uzrokovalo požar u sobi na prvom katu hotela Jure, u hotelskom naselju Solaris nedaleko Šibenika.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

>> Otkriven uzrok požara u kući u Bribiru

Nitko od gostiju hotela nije biougrožen, potvrđeno je iz PU šibensko - kninske. Brzom intervencijom svi su bili evakuirani iz hotela, a ekipa Hitne pomoći na mjestu događaja pružila je pomoć onima kojima je bila potrebna.Na terenu su još uvijek vatrogasci i policija koji utvrđuju okolnosti.

Na mjestu događaja zatekao se i slavni američki producent Peter Radović. 'Dok nismo znali o čemu se radi, bilo je malo scary. Mislim da su svi dobro reagirali, nije bilo panike, vatrogasci su došli nakon 10, 15 minuta, brzo su stigli, ljudi koji su radili u hotelu su odlično odradili, nitko nije bio u panici, sve su napravili što su mogli', rekao je poznati producent.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene