Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo i samoubojstvo?

Policija slaže mozaik krvavog zločina koji je uznemirio stanovnike Makarske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija i misteriji u Makarskoj. Tijelo zasad nepoznate osobe pronađeno je u septičkoj jami. Iako policija ne otkriva detalje, neslužbeno se doznaje da je to Ante Zovko, koji je nestao prije 40 dana.

Mještani kažu kako je tijelo pronađeno u jami koja pripada glavnom svjedoku tijekom potrage, a koji je nedavno počinio samoubojstvo

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

Kuća naime pripada Rudolfu Ožiću Bašiću, svjedoku u potrazi za Zovkom. Da stvar bude još čudnija, Ožić Bašić je prije nekoliko dana upravo ovdje počinio samoubojstvo.

„Nisam vjerovao da se to događa. Bio sam šokiran ne ja nego svi koji su ga poznavali. To je osoba koja nikome fizički, nije bio osoba od gužvi ni od nekih kriminalnih radnji“, kaže Mirko, poznanik Ožića Bašića.

Nestanak prijavljen 27. svibnja

Ožić Bašić i Zovko su se poznavali. Zovkov nestanak obitelj je prijavila policiji 27. svibnja.

Do sada je izvršena pretraga terena, koji obuhvaća uže i šire makarsko područje, na kojem se, prema raspoloživim saznanjima, osoba nalazila na dan nestanka. Osim policije, u pretragu terena bili su uključeni i pripadnici HGSS-a, zajedno sa psima tragačima. Detaljno su obrađene sve zaprimljene informacije o nestaloj osobi i obavljeni obavijesni razgovori sa svim osobama za koje se znalo ili se pretpostavljalo da bi mogle imati saznanja o nestaloj osobi i mjestu gdje se ista nalazi.

Uznemireni Makarani

Cijela priča oko nestanka i svega što je uslijedilo nakon toga uznemirila je mnoge Makarane. Postoje razne teorije, no nitko sa sigurnošću ne zna prave razloge zbog čega je do ovoga došlo.

„U konačnici sve se svodi na novac to je vjerojatno upad u neko društvo u kojem je nešto trebalo učiniti za uslugu“, kaže Mirko.

Policija nastavlja izvide. Pred njima je istraga i puno pitanja a tek su počeli slagati mozaik krvavog zločina.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene