Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbori za Europski parlament

U Savezu za Hrvatsku optimistični, očekuju najmanje jednog zastupnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stožeru Saveza za Hrvatsku optimistično je ozračje i predstavnici osam stranaka, koje su zajednički nastupile na listi broj 9, očekuju najmanje jednog zastupnika koji će ih u sljedećih pet godina zastupati u Europskom parlamentu.

Taj zastupnik, prema dogovoru, bio bi Stjepan Ribić iz HDSS-a. Ribić je direktor Regionalne razvojne agencije i sedam godina voditelj je predstavništva Slavonije i Baranje u Bruxellesu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio Europski parlament Ipak nismo najgori u EU - Evo koje su zemlje još gore! Slika nije dostupna Ponovljen prošlogodišnji uspjeh Nova TV televizijski pobjednik EU izbora

Udruga Promatrač: Pobjednik izbora je koalicija HDZ-a sa više od 40 posto glasova

"Nadamo se najmanje dva mandata, a i s jednim ćemo biti izuzetno zadovoljni, jer je to vrlo veliki uspjeh osam stranaka koje su bile u svojevrsnoj medijskoj blokadi u izbornoj kampanji", rekao je Ribić. Poručio je da će svoje sedmogodišnje iskustvo, ako postane europski zastupnik, znati iskoristiti za dobrobit Hrvatske.

U stožeru su se okupili predstavnici stranaka koje čine Savez za Hrvatsku, no ipak službeno obraćanje nositelja liste Milana Kujundžića očekuje se iza 23 sata. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene