Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen osumnjičeni

Zagreb: U razbojničkom pohodu domogao se više od 80 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je kako je uhvaćen osumnjičeni muškarac koji se u seriji razbojništava po Zagrebu od svibnja domogao više 80.000 kuna.

Uhvaćen je 41-godišnji muškarac koji se od svibnja u razbojničkom pohodu po Zagrebu domogao više od osamdeset tisuća kuna, izvijestila je u petak zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo

Osumnjičeni je u srpnju i kolovozu na području Trnja, Medveščaka i Trešnjevke počinio sedam razbojništava, a u tri slučaja na meti su mu se našle poslovnice za otkup plemenitih metala, dvaput je opljačkao trgovine tehničkih uređaja te jednom trgovinu mješovite robe.

Muškarca terete da je još jedno razbojstvo u poslovnici za otkup plemenitih metala na Maksimirskoj cesti počinio početkom svibnja zajedno s 30-godišnjakom, koji je također uhićen.

Osumnjičeni 41-godišnjak je nemaskiran upadao u poslovnice i prijeteći plinskim pištoljem od prodavača uzimao novac, nakit i tehničke uređaje, načinivši štetu od oko 86.000 kuna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene