443894
443894
443894
443894
443894

MAKLJAŽA NA SJEDNICI Mještani fizički napali HDZ-ove vijećnike, intervenirala policija

Policija je jučer na sjednici Općinskog vijeća Ražanca morala intervenirati kako bi razriješila opći metež i makljažu koja je nastala na sjednici na koju su osim vijećnika došli i mještani.

 
 
 
 
Policija u Splitu (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL )
Policija u Splitu (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL )

Do fizičkog obračuna nekolicine mještana Ražanca s dvojicom vijećnika Općinskog vijeća došlo je u utorak navečer oko 19 sati, a u policijskom izvještaju stoji kako je došlo do narušavanja javnog reda i mira u prostorijama mjesne knjižnice u Ražancu u kojoj se održavala javna sjednica, piše Zadarski.hr. 

Pri tom su trojica mještana Ražanca od 40, 42 i 44 godine fizički napala dvojicu HDZ-ovih vijećnika od 50 i 58 godina. Policija je trojicu napadača privela u policijsku postaju, obavila s njima razgovor, a utvrđeno je da nisu bili alkoholizirani. Protiv njih će biti podignut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, a izrečena im je i sigurnosna mjera zabrane približavanja dvojici koja su napadnuta.

Na sjednici Općinskog vijeća na dnevnom je redu bila i odluka o otvaranju i puštanju u rad dječjeg vrtića koji je izgrađen još prije devet mjeseci. Na sjednicu su stigle i majke s malodobnom djecom. Petorica vijećnika vladajućeg HSP AS digla su ruku za otvaranje vrtića dok su petorica vijećnika HDZ-a te još dvojica HSP AS bila protiv pa je odluka o otvaranju nije prošla.

Nakon toga došlo je masovnog naguravanja, vrijeđanja i gužve zbog čega je stigla i policija koja je utvrdila da su dvojica vijećnika i fizički napadnuta, piše Zadarski.hr.
 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se