Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slijedi kaznena prijava

U Požegi 50-godišnjakinja i 20-godišnjak napali mladića i djevojku pa žena izvukla deblji kraj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU požeško-slavonska sumnjiči 50-godišnjakinju, 24-godišnjaka i 20-godišnjaka za narušavanje javnog reda i mira koje je rezultiralo i težim fizičkim ozljedama. U ugostiteljskom objektu u Požegi u Ulici svetog Florijana došlo je do sukoba kada su 50-godišnjakinja i 20-godišnjak napali dvoje mladih ljudi.

Tjelesni napad dogodio se u četvrtak 17. siječnja, a sada je dovršeno i kriminalističko istraživanje. 

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Ilustracija ozljede glave i mozga Tučnjava ispred kluba u Splitu: Mladić se bori za život

50-godišnjakinja i 20-godišnjak tjelesno su napali 24-godišnjaka i 19-godišnjakinju koji su zadobili lakše ozljede. No u napadu je u obrani 24-godišnjak nanio teške fizičke ozljede 50-godišnjakinji. 

Protiv 24-godišnjaka bit će podignuta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela nanošenja teških ozljeda. Protiv 50-godišnjakinje i 20-godišnjaka slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Požegi, javlja PU požeško-slavonska. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene