Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

U požarima izgorjela dva voćnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dva požara, koji su izbili zbog paljenja suhe trave i smeća, izgorjela su dva voćnjaka u Nuštru i Starim Jankovcima, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

U Nuštru, u poljoprivrednom predjelu "Zvjerinjak" nepoznati je počinitelj jučer otvorenim plamenom zapalio suhu travu, nakon čega se požar proširio na voćnjak u kojemu je oštećeno 17 stabala šljiva. Vlasniku (68) voćnjaka pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Požar je lokaliziran i ugasili su ga vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Nuštra.

U Starim Jankovcima jučer oko podneva na odlagalištu otpada nepoznati je počinitelj zapalio smeće i vatra se proširila na obližnji voćnjak pri čemu je oštećeno 75 stabala marelice. Time je 43-godišnjem Starojankovčaninu pričinjena materijalna šteta od desetak tisuća kuna. Požar su gasili djelatnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Starih Jankovaca.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil

>> Kako biste vi kažnjavali podmetanje požara?

U požarima nije bilo ozlijeđenih osoba, a o njima je izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima, kojem je dostavljena i kaznena prijava protiv nepoznatih počinitelja zbog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđih stvari. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene