Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ide na operaciju

U potrazi za nestalim Čehom ozlijeđen pripadnik HGSS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnik Hrvatske gorske službe spašavanja ozlijeđen je jučer na Biokovu u akciji u kojoj se tragalo za nestalim Čehom te je danas prevezen u zagrebačku bolnicu Rebro, gdje će mu biti operirano oko, doznaje se od pročelnika HGSS-a Vinka Prizmića.

U trenutku kada se skupina pripadnika HGSS-a spuštala niz litice i kanjon jedan je spasilac ozlijedio oko te su ga danas morali prevesti u zagrebačku bolnicu Rebro na operaciju, rekao je Prizmić za Hinu.

>> Velika akcija na Biokovu: Posebni timovi u potrazi za nestalim Čehom

Truplo koje su nakon četiri dana potrage u podnožju litice iznad sela Topića pronašli pripadnici HGSS-a dovezeno je na odjel patologije splitskoga Kliničkoga bolničkog centra (KBC) kako bi se obavila obdukcija i utvrdio identitet. Utvrđivanje identiteta je u tijeku, rekli su večeras u splitskoj policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Stravičan napad u Kaštelima nove snimke napadača Susjeda opisala kako je izgledao napad u Kaštelima, mještani u šoku: "Čula sam pucanj, mislila sam da su petarde", "Terorizirao je ljude" Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene