Obavijesti Video Pretražite Navigacija
380 ispitanih osoba

Pročešljano cijelo područje Petrovog polja, nema niti jednog traga Antoniji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je ispitala ukupno 380 osoba koje liče objavljenom fotorobotu.

GSS-ovci su pregledali područje oko Čavoglava nakon čega su pročešljali i lokacije oko Antonijine kuće. Tako da je danas pročešljano cijelo područje Petrovog polja i još nema niti jednog traga Antoniji.

Pročitajte i ovo Stravičan napad u Kaštelima nove snimke napadača Susjeda opisala kako je izgledao napad u Kaštelima, mještani u šoku: "Čula sam pucanj, mislila sam da su petarde", "Terorizirao je ljude" Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

Glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor rekla je našoj ekipi da je do sada ispitano 380 osoba koje liče objavljenom fotorobotu. Isto tako, rekla nam je da čovjek koji je posljednji vidio Antoniju svakodnevno sudjeluje u potrazi svojim informacijama, ali nije htjela reći je li bio na poligrafu.

Nakon što su HGSS-ovci danas pregledali jedan kamenolom i nisu ništa našli, došli sa na novu originalnu ideju s kojom još nisu pokušali.

Krenuli su od mosta na kojem je Antonija posljednji put viđena te će se voziti prema Splitu. Pokušat će razmišljati kao netko 'bolesnog uma' koji bi možda htio nanijeti zlo djevojci. Tako su skrenuli puteljkkom prema Čavoglavama i na kraju putem prema Antonijinoj kući.

HGSS je jučer pronašao nekoliko sumnjivih predmeta koje je policija analizirala i utvrdila da se niti jedan ne može dovesti u vezu s Antonijom. Potraga je završila u 20.30.

U potrazi su sudjelovali i Luka Kazimović (26) iz Samobora te Nikola Šešerko (18) iz Zagreba. Oni su se dogovorili preko Facebooka da će doći pomoći u pretrazi te su došli vlakom iz Zagreba. Kažu da je ionako ljeto bez previše obaveza a željeli su učiniti nešto korisno. Razočarani su jedino što u potrazi nije bilo više civila, naime jučer ih je bilo oko 40. Htjeli su i danas pomoći ali su vidjeli da nema potrebe jer se HGSS dobro organizirao po skupinama, te se sada vraćaju za Zagreb s jednom od ekipa HGSS-a.

Usred najveće pretrage terena ikad poduzete u Hrvatskoj policija je blokirala dva sela. Policija je blokirala selo Čenići nadomak Knina gdje je pronađeno žensko donje rublje. Tu su bili pozvani vatrogasi kako bi izvuli vodu iz gusterne, ali nisu ništa pronašli u njoj. Policija je prethodno blokirala selo Otavice jer je tamo pronađena majca. Na kraju se niti jedan nađeni predmet nije doveo u vezu s Antonijom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene