Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IMA DVIJE PRESUDE

U Posušju uhićen "Mile Mesar", čeka se odluka o izručenju Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici Policijske uprave u Posušju uhitili su u utorak Milivoja Utrobičića zvanog Mesar iz Makarske na temelju tjeralice koju je za njim raspisao ured Interpola u Hrvatskoj.

Milivoj Utrobičić (44) uhićen je jučer u prijepodnevnim satima jer za njim tragaju vlasti Hrvatske, pojasnili su iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke. Dodali su kako je ovaj Makaranin u srijedu ujutro predan u nadležnost Suda Bosne i Hercegovine koji će odlučiti o njegovom izručenju Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Španjolskoj Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke Uhićenje, ilustracija Na Trešnjevci Uhićen bjegunac s Interpolove tjeralice: Policajcima dao dokumente, no nešto im je bio sumnjivo...

Mediji su u više navrata pisali o podugačkom kriminalnom dosjeu Mile Mesara, kako je prozvan Utrobičić, od držanja u ropskom položaju jednoga radnika iz BiH, do sudjelovanja u trgovini drogom, švercu mesa, automobila i drugih predmeta.

Na Općinskom sudu u Splitu protiv njega se vodi više kaznenih postupaka, a u dva su donesene nepravomoćne presude kojima je osuđen na zatvorske kazne. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene