Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Analiza poslovanja kompanije

U Podravku, drugu nacionalnu kompaniju, ulazi revizorska kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U drugu nacionalnu kompaniju Podravku ulazi revizorska kuća. Zahtjev za revizijom Upravi Podravke stigao je iz državne agencije za restruktiranje i prodaju.

U drugu nacionalnu kompaniju Podravku za nekoliko dana ulazi revizorska kuća, sa zadatkom da dubinski analizira poslovanje kompanije za vrijeme mandata prethodne Uprave, predvođene Zvonimirom Mršićem.

Pročitajte i ovo Povlačenje proizvoda Podravke, ilustracija Objavila Podravka Povlači se poznata morska sol: Provjerite police! Slika nije dostupna Sve demantirao Marić kaže da Pucar nije njegov izbor za Podravku: ''Tog gospodina nisam sreo u životu''

Zahtjev za revizijom Upravi Podravke stigao je iz državne agencije za restruktiranje i prodaju - koja je pod izravnim nadzorom HDZ-ova ministra Gorana Marića. Uprava na čelu s Marinom Pucarom je prijedlog poslala Nadzornom odboru koji ga je prihvatio. Ministar Marić je na naš upit o zahtjevu za revizijom odgovorio kako upravno vijeće Cerpa o tome nikad nije raspravljalo ni odlučivalo.

Inače, bivši predsjednik Uprave Podravke Mršić je odnedavno posebni savjetnik izvanrednog Vladinog povjerenika Ramljaka u Agrokoru. Revizori će se baviti poslovanjem Podravke u posljednjih pet godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene