Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravi laboratorij

Policija pronašla pravi "šumarak" marihuane u kući jednog Osječanina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je privela 37-godišnjeg Osječanina, u čijem su domu otkrili laboratorij za uzgoj marihuane te zaplijenili oko 1,5 kilogram ove droge, izvijestili su u srijedu iz osječko-baranjske Policijske uprave.

Voditelj Odjela kriminaliteta droga PU Ivan Canecki izvijestio je na konferenciji za novinare da su policajci, pretragom doma i drugih prostorija koje je koristio osumnjčeni 37-godišnjak pronašli laboratorij s opremom za uzgoj marihuane, 40-tak stabljika marihane visine do 1,30 metara, 1,5 kilogram već ubrane marihuane, što je dosad najveća ovogodišnja zapljena, te 20-tak sjemenki za daljnji uzgoj.

Pročitajte i ovo Smještaj za rehabilitirane ovisnike u Osijeku - 3 Nova šansa Kućni red, rad s psihologom, mogućnost zaposlenja: "Ovdje se život odvija po određenim pravilima" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Osumnjičenik, koji je od ranije poznat po sličnim kaznenim djelima, nije zatečen na adresi počinjenja kaznenog djela, ali je u međuvremenu pronađen i priveden u policijske prostorije radi kriminalističkog istraživanja, dodao je. Protiv njega slijedi kaznena prijava osječkom Općinskom državnom odvjetništvu, a sve što je pronađeno bit će upućeno na vještačenje u zagrebački Centar za forenzičko ispitivanje i istraživanje "Ivan Vučetić". (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene