Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠIRE POSLOVANJE

U očekivanju izmjena zakona: Od danas Uber i u Rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Imamo više od 100 tisuća Hrvata koji koriste aplikaciju i više od 100 tisuća turista koji koriste aplikaciju kada su kod nas na moru. Ako resorno ministarstvo odluči zabranjivati ovu djelatnost, mislim da je to jako loše i za nas i za sliku koju pokazujemo u svijetu", kazao je Davor Tremac.

Unatoč najavama da će Vlada zakonski ograničiti, ako ne i ukinuti mogućnost poslovanja Ubera u Hrvatskoj, oni ne odustaju. Počinju voziti u Rijeci, gdje ne očekuju probleme. Međutim, nadaju se da će im novi prijedlog zakona o liberalizaciji taksi tržišta ići na ruku i da će moći poslovati kao na drugim svjetskim i europskim tržištima.

Pročitajte i ovo Ilustracija tisuće eura Pronovjera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci: Policija prijavila još četvero zbog 24.000 eura Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

"Imamo na Uberu više od 2000 vozača koji su to izabrali kao svoje zanimanje, imamo više od 100 tisuća Hrvata koji koriste aplikaciju i više od 100 tisuća turista koji koriste aplikaciju kada su kod nas na moru. Ako resorno ministarstvo odluči zabranjivati ovu djelatnost, mislim da je to jako loše i za nas i za sliku koju pokazujemo u svijetu", kazao je tom prilikom Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene