Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DON'T LOOK UP

Zadarska turistička zajednica iskoristila trenutak: "Posjetite Zadar prije sljedeće apokalipse"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistička zajednica u Zadru na duhovit je način krenula uloviti još posjetitelja nakon što se u Netflixovom filmu pojavio prizor koji neodoljivo podsjeća na zadarski Pozdrav suncu.

U Netflixovu filmu ''Don't look up'' o kojem svi govore ovih dana u jednoj od završnih scena nalazi se i prizor nalik zadarskom Pozdrav suncu.

Turistička zajednica grada Zadra iskoristila je pojavljivanje u filmu kao odličnu promociju i uz screenshot fotografije filmskoga kadra poručila na društvenim mrežama: "Posjetite Zadar prije sljedeće apokalipse. Ultimativna lokacija za lovce na komete".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MONSTRUOZAN ČIN Vrhovni sud potvrdio 30 godina zatvora ocu koji je bacio djecu s balkona. Mora na psihijatrijsko liječenje
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CRNI BADNJAK NA CESTI U stravičnom frontalnom sudaru kraj Zadra poginula jedna osoba

"Don't Look Up" film je o kojem je govorio i premijer Andrej Plenković.

 

U filmu astronomi i doktor pokušavaju upozoriti svijet na opasnost jer se Zemlji približava meteor koji bi trebao udariti u njenu površinu. U filmu glume Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep i Jonah Hill.

Kako je Zadar dospio u film? Pa, u posljednjim scenama su razne lokacija diljem svijeta, a u jednom trenutku se može vidjeti i skupina turista koji gledaju u nebo prije nego li udari meteor. Sve promatraju baš na mjestu gdje je zadarski Pozdrav suncu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene