Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U nove školske pobjede s Westgateom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bliži se kraj bezbrižnog ljeta i godišnjih odmora te dolazi period koji je od posebnog značaja za djecu školskog uzrasta.

Kako bi školarcima i roditeljima umanjili nervozu i strah od novih izazova Westgate Shopping City je u novoj Tjednoj shopping ponudi u periodu od 2. do 8.9. priredio posebne ponude koje će sve oduševiti svojim širokim asortimanom i bogatim pogodnostima.

Pročitajte i ovo Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda Školski pribor - 3 UDAR NA DŽEP RODITELJA Nova školska godina: Provjerili smo što je sve poskupjelo, cijena jedne važne stvari skočila čak 300 posto

Sa širokom ponudom u više od 240 trgovina, u Westgateu će svatko pronaći nešto za sebe i svoje najmilije, a ovo su samo neke od posebnih pogodnosti koje smo izdvojili za vas:

• C&A - super ponuda 3 za 2 na označene dječje artikle (akcija traje do 4.9.); te uz kupovinu na poklon dobivate poklon bon od 20% popusta na jednu kupovinu (vrijedi do 31.8.) poklon bon je iskoristiv od 5. do 14.9.
• H&M - dječji gornji + donji dio za samo 69,90 kn (označeni artikli veličina 68-140)

• Benetton - 20% popusta na dječju kolekciju jesen/zima 2016.-2017.
• Next - pri kupnji 3 ili više artikala dobijete 15% popusta na iznos računa (osim na snižene artikle)

• Adidas - 20% popusta na označene artikle - za kombinacije „Povratak u školu“ tekstil + tenisice + ruksak (ujedno ostvarujete pravo na kupon od 15% popusta na 1. sljedeću kupovinu)

• Sport Vision - je pripremio Champion poseban paket za školarce: trenirka + tenisice + ruksak = 449 kn

• Algoritam MK - pri kupnji školskih torbi ili ruksaka ostvarujete popust od 20% na ostali pribor

• Kids Corner - do 50% popusta na cjelokupan asortiman

• Mass - do 50% popusta na svu obuću poznatih svjetskih marki bez iznimke (Nike, le coq sportif, Adidas, Lacoste, Converse, Polo Ralph Lauren, Skechers, New Balance, Vans, Fred Perry, Reebok)

• O'Neill - Kupi artikal iz Back To School asortimana i dobiješ 20% popusta na novu zimsku kolekciju

Posebna Back To School ponuda shopping čini ugodnim i jednostavnim. Kad djeca trebaju opremu za školu računica je vrlo jasna: samo im Westgate nudi sve na jednom mjestu, od školskog pribora i opreme do odjeće i obuće. Westgate se pobrinuo da cijela obitelj uživa u opuštenoj atmosferi uz odlične popuste i bogat asortiman stoga neka i ovaj početak školske godine bude poseban.

Očekujemo vas u Westgateu, centru najboljeg shoppinga i vrhunske zabave za cijelu obitelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene