Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predavao u Zagrebu

U zrakoplovnoj nesreći poginuo dr. Cvjetičanin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zrakoplovnoj nesreći u Pakistanu poginuo je i znanstvenik dr. Mirko Cvjetičanin.

Prof. dr. Mirko Cvjetičanin bio je među 152 putnika i članova posade u zrakopovu koji se srušio u Pakistanu nedaleko od glavnoga grada Islamabada. Dr. Cvjetičanin, na let se ukrcao s austrijskom putovnicom, a bio je doktor strojarske struke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Varaždina: Motociklist sletio s ceste i na mjestu preminuo Prometna nesreća na A3 prometne kod Nove Gradiške Policija objavila kako je došlo do kaosa na A3: U devet nesreća sudjelovala čak 22 vozila

>> VIDEO: Nitko od 152 osobe nije preživio pad aviona

>> Odgodio put zbog kiše i izbjegao kobni let

Ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je jutros da dr. Cvjetičanin nema hrvatsko državljanstvo. On je, prema pisanju medija, do 1991. predavao u srednjoj strojarskoj školi u Zagrebu te na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, nakon čega je napustio Hrvatsku.

Dr. Cvjetičanin radio je za njemačku tvrtku Phywe Systeme iz Goettingena kao direktor za Srednji i Bliski istok, a prije dvadesetak godina uzeo je austrijsko državljanstvo. Prema informacijama iz Ministarstva, nitko iz Hrvatske nije bio na kobnom letu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene