Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješna potraga

Tri dana preživio u jami dubokoj 15 metara, našao ga pas HGSS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon tri dana uspješno je završena potraga na 63-godišnjim muškarcem.

Jučer tijekom prijepodnevnih sati u jami je pronađen muškarac koji je u šumi na području Gomirja u blizini Vrbovskog nestao u nedjelju poslijepodne, izvijestio je HGSS na svojim stranicama.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Iz minute u minutu UŽIVO Hitno pojačanje stiglo u Banjsko Polje, oglasio se ujak malene Danke: "Ne mogu ni zamisliti da moja sestra zna..." Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Muškarac je zadnji put bio viđen u nedjelju popodne. HGSS Stanica Delnice zaprimila je poziv PP Vrbovsko prekjučer u 16:15 sati, u kojem je zatražena pomoć gorskih spašavatelja. Oni su se odmah uputili na teren gdje su pronašli motokultivator, no, ne i nestalog muškarca.

>> Velika akcija kod Omiša: Spašena alpinistica i izvučeno tijelo alpinista

Potraga se nastavila i jučer ujutro sve do kada je nestalu osobu otkrio potražni pas Sattve HGSS-a Stanice Karlovac u 15 metara dubokoj jami.

Spašavatelji su se spustili do muškarca i izvukli na sigurno te predali hitnoj pomoći. U akciji su sudjelovali članovi iz HGSS Delnice, Ogulin i Karlovac, djelatnici Hrvatskih šuma, policija i mještani.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene