Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zima bez kraja

U nedjelju OPET snijeg!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon proteklog snježnog tjedna ponadali smo se sve snažnijim zrakama sunca, ali na njih ćemo izgleda još morati pričekati, jer kako se čini dolazi nam novi snijeg.

Snijeg bi mogao padati u nedjelju i ponedjeljak, a ionako mršave temperature se spustiti i do jedan stupanj, objavljeno je na stranicma DHMZ-a.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Ilustracija vremenska prognoza "Stiže pravi ugriz zime": DHMZ najavio veliko zahladnjenje, prve značajne promjene već od petka

>> Do kraja tjedna izrazito promjenjivo, bit će sunca, kiše i snijega!

Ipak, do tada treba uživati u donekle toplom danu. Danas je u unutrašnjosti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Povremeno je moguća kiša, uglavnom u prvom dijelu dana. Na Jadranu djelomice ili pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren, u istočnoj Slavoniji povremeno i jak jugozapadni. Na Jadranu će puhati umjeren i jak jugozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura između 11 i 16, u Gorskome kotaru i Lici od 7 do 10 °C.

Sutra poslijepodne očekuje se naoblačenje, a onda u četvrtak nova kiša, opet hladnije pa će u gorju padati susnježica i snijeg. U petak magla, ali poslijepodne opet sunčano. Takvo promjenjivo vrijeme čeka i Jadran, od srijede poslijepodne više oblaka, poslijepodne kiša koja će posvuda padati i u četvrtak. Dosta promjenjivo i dosta kišovito bit će nam do kraja tjedna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene