Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najsretniji odlaze u Rim

U nedjelju Božićni sajam Međunarodnoga kluba žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tradicionalni Božićni sajam Međunarodnoga kluba žena koji se po petnaesti put održava prve nedjelje u prosnicu, svečano će otvoriti prva dama, Milka Mesić uz nastup najmlađih u tradicionalnim kostimima iz cijeloga svijeta.

Ove godine na Božićnome sajmu koji se se održati u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu, sudjeluje čak 28 zemalja koje će prodavati tradicionalne suvenire, ali i domaće specijalitete.

Pročitajte i ovo Sajam lova - 4 Skup sport U Hrvatskoj nikada više lovaca: "Žica je jednim dijelom napravila probleme, no sve je više divljači" Rupa na cesti duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila

Uz suvenire i specijalitete iz cijeloga svijeta na Sajmu će se moći kupiti igračke i knjige, a tu je još i tradicionalna tombola koja ove godine najsretnije posjetitelje vodi u Rim!

Kao i svake godine, sva prikupljena sredstva s Božićnog sajma idu u humanitarne svrhe, a ove godine prikupljaju se sredstva za rodilište u Šibeniku i potrebnu opremu koja će pomoći majkama i bebama da svoje prve dane provedu uz odgovarajuću medicinsku skrb.

Cilj organizatora je prikupiti 250.000.00 kuna, koliko košta potrebna oprema.

Ovom donacijom posjetitelji i Međunarodni klub žena pomoći će rodilištu u Šibeniku da što prije postane dijelom obitelji Rodilišta – prijatelja djece. Sajam počinje u 10 i zatvara se u 16 sati. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene