Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

U SEPTIČKOJ JAMI

U Makarskoj pronađeno tijelo muškarca, je li to Splićanin koji je nestao još u svibnju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Makarskoj pronađeno tijelo muškarca u septičkoj jami, sumnja se da je riječ o Splićaninu koji je nestao još krajem svibnja.

Oko 20 sati u blizini obiteljske kuće u Makarskoj pronađeno je tijelo nepoznate muške osobe. Izviješteno je Državno odvjetništvo, a na mjestu događaja obavit će se očevid radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti slučaja, izvjestila je PU splitsko-dalmatinska. 

Pročitajte i ovo Spašen ribar na istoku Rusije Čudesno spašavanje Pronađen nakon šest mjeseci, preživio je u zabiti na -39 stupnjeva hraneći se korom drveta: "Da niste stigli, umro bih za tri dana" Kombi Prvi mjesec besplatno Điro smanjuje gužve: Dalmatinski grad uvodi kružni linijski prijevoz

Prema neslužbenim informacijama tijelo je pronađeno u septičkoj jami, a sumnja se da se radi o Anti Zovku, Splićaninu koji je nestao krajem svibnja. 

Kuća kraj koje je tijelo pronađeno navodno pripada Makaraninu Rudolfu Ožiću Bašiću koji je posljednji vidio Zovka živog. Ožić Bašić si je oduzeo život prije tjedan dana, nakon što je otpušten s psihijatrijskog liječenja, gdje je završio jer je već ranije pokušao suicid.

Mediji su pisali da je u džepu imao poruku u kojoj navodi da se ne može nositi s financijskim problemima, no Zovka u njoj nije spominjao. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene