Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramota u metropoli

U samo nekoliko minuta u Ilici se odronili dijelovi s čak dvije zgrade: "Srećom, nije bilo ozlijeđenih. Pa sve je bilo puno ljudi..."

Aktualno Galerija Domagoj Mikić: Pada fasada u Zagrebu - 1 Domagoj Mikić: Pada fasada u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Domagoj Mikić: Pada fasada u Zagrebu - 2 Domagoj Mikić: Pada fasada u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Domagoj Mikić: Pada fasada u Zagrebu - 3 Galerija 1/3 >>
Zagreb se i 11 mjeseci od potresa nije počeo sustavno obnavljati. Zagrepčani svakodnevno to osjete na svojoj koži. Danas je u Ilici izbjegnuta tragedija.

Svako malo sa zgrada se odroni neki komad. Dok se porušeni zidovi saniraju šperpločama, prolaznici izbjegavaju hodati tik uz zgrade. 

Danas su se dijelovi odlomili s čak dvije.

"Sve se dogodilo u samo nekoliko minuta razmaka. Ilica je u to vrijeme  bila krcata ljudima. Srećom, čini se da nije bilo ozlijeđenih", rekao je čitatelj.

Pročitajte i ovo SOS Zagreb - Građani za obnovu - 5 Građanska udruga SOS Zagreb Jedanaest mjeseci od potresa glavni grad i dalje u kaosu: "Mi istražujemo što je pisac htio reći - u svakom članku Zakona o obnovi"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve opovrgnuo Možemo i Zagreb je naš!: "Ivica Lovrić prijavio je roditelje koji traže statičare u školama". On odgovorio: "Nisam njih, nego one koji šire lažne vijesti"

Na teren su odmah izašli vatrogasci. 

"Treba li netko biti ozlijeđen da se nešto poduzme?"

O svemu se oglasila i kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt. 

"Da je po gradu opasno hodati pokazuje događaj od prije nekoliko minuta kada su sa zgrade na Cvjetnom trgu u najstrožem centru grada padale cigle i žbuka. Šokirani građani bili su ugroženi jer padaju komadi fasade u centru grada kod Cvjetnog trga! Zašto obnova još nije počela? Što se čeka? Zašto gradska uprava šuti? Treba li netko biti ozlijeđen da se nešto poduzme? Gradonačelnik Bandić trebao je osigurati siguran prolazak građanima", napisala je između ostalog na Facebooku. 

DANAS PADAJU KOMADI FASADE U CENTRU ZAGREBA Da je po gradu opasno hodati pokazuje događaj od prije nekoliko minuta kada...

Objavljuje Vesna Škare OžboltUtorak, 16. veljače 2021.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene