Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljetna sezona na vrhuncu

Naša ekipa je snimila nepregledne kolone prema Karlovcu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljetna sezona je na vrhuncu i sve prometnice prema moru su pune turista te se vozi u kolonama.

Na autocesti A1 zbog velike gustoće prometa vozi se otežano i u kolonama između čvora Brinje i odmorišta Modruš u smjeru Zagreba te između Zagreba i Karlovca u smjeru Splita, javlja HAK.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj NE Krško - 1 Najprije remont Sprema se izgradnja novog bloka nuklearke Krško: Uskoro važan referendum

Gust je promet na zagrebačkoj obilaznici, također na autocestama A 1 i A 6 Rijeka-Zagreb, u oba smjera. Na NP Lučko čeka se na ulazu na autocestu, a na izlazu je kolona 3 km.

Vozače molimo da koriste izlaz Demerje gdje se cestarina može platiti kreditnim, debitnim karticama i ENC uređajem.

Zbog gužve na naplatnoj postaji Vrgorac ( kolona je 1,5 km), zatvorena je dionica Ravča-Vrgorac u smjeru juga, a vozila se preusmjeravaju na izlaz Ravča.

Promet je također gust na autocesti A 2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, na A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba. Na naplati Zaprešić u smjeru Zagreba kolona je 3 km. Do povremenih zastoja dolazi i na naplati Rupa na autocesti A7 prema Zagrebu, na izlazu Oštrovica na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Krka i Crikvenice, a promet je pojačan i na Krčkom mostu, te na riječkoj obilaznici osobito na čvoru Sveti Kuzam prema Bakru.

Ljetna sezona je navrhuncu što je izazvalo velike gužve na cestama u Sloveniji.

Na izlazu s podravske autoceste u Dražencima u smeru Gruškovja je nastala 6-kilometarska kolona, piše 24ur.com. Na Obrežju vozači u koloni čekaju čak sati pol. Slovenska policija vozačima preporuča granične prijelaze Rogatec ili Dobrovec.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene