Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Usmrtio ih plin

U kineskim čeličanama plin ubio 15 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaest osoba poginulo je u dvjema čeličanama na sjeveru Kine, vjerojatno od trovanja plinom, objavila je danas vlada, a nesreće ukazuju na gorući problem nedovoljne zaštite na radu u Kini.

Osam radnika umrlo je u ponedjeljak u sjeveroistočnom gradu Dalian dok su u čeličani popravljali elektroopremu u skučenoj podzemnoj, nedovoljno provjetravanoj radionici, javlja novinska agencija Xinhua. Drugih sedam radnika umrlo je od trovanja plinom u sjevernom gradu Wu'an u pokrajini Hebei, također u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije" Bojler, ilustracija - 2 budite oprezni! Djevojčica iz Sesveta otrovala se plinom jer su ova dva uređaja bila upaljena istovremeno, a prozori i vrata zatvoreni

Plin je vjerojatno curio iz cijevi dok su radnici montirali peć u čeličani Hebei Puyang Iron and Steel Company. U toj je nesreći plinom je otrovano ukupno 16 radnika, a devet preživjelih je u stabilnu stanju u bolnici, objavile su gradske vlasti Wu'ana. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene