Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Kaos u gradu

U Karlovac pohrlilo krdo divljih svinja: Policija ih izvlačila iz kafića i dvorišta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz PU karlovačke javljaju nam da se policija priključila akciji lociranja divljih svinja te njihovom izmještanju iz Karlovca.

Krdo je divljih svinja zalutalo u Karlovac. Jedna je od njih zalutala u Grabrik i ušla u jedan kafić iz kojeg su je izvukli policija i lovci.

Pročitajte i ovo Pobuna u Karlovcu - 3 Svaki dan nova pukotina Izbila pobuna, traže hitno zaustavljanje radova: "Ja izađem, ali iznad mene žive ljudi s troje male djece" Ilustracija Najopasnija u povijesti VIDEO Virus prvi put u Hrvatskoj: Sve informacije o bolesti koja ubija i do 100 posto zaraženih životinja

>> Gladne krmače pojele farmera, ostavile samo zubalo

Iz PU karlovačke javljaju nam da se policija priključila akciji lociranja divljih svinja te njihovom izmještanju iz Karlovca. Potvrdili su kako su upucali jednog vepra, koji je došao u dvorište obiteljske kuće i ugrozio život tamošnjih stanovnika. Upozoravaju građane da pripaze na opasne životinje.

Nekoliko je divljih svinja viđeno na različitim lokacijama na području Karlovca, od Luščića, Grabrika, Švarče, piše Radio Mrežnica.

Navodno je krdo divljih svinja stiglo iz pravca Jamadola, a u prolazu se, koji ide prema ulici Luščić, razdvojilo. 'Nikome se ništa neće dogoditi, ako ih se pusti da prođu', kazao je veterinar Vedran Slijepčević.

I Dugorešani su imali priliku svjedočiti nesvakidašnjem prizoru u centru svog grada, u koji su sletila dva  labuda. Jedan građanin i jedan policajac odveli su ih nazad do Mrežnice i time im spasili život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene