Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stranački egzodus

U HDSSB prešla 24 osječka SDP-ovca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDSSB danas su prešla 24 dosadašnja člana osječkog SDP-a jer nisu zadovoljni radom ogranka, predsjednice Biljane Borzan i još nekih članova, izvijestio je predsjednik HDSSB-a i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić na današnjoj konferenciji za novinare.

Izrazio je dobrodošlicu novim članovima te pozvao sve koji 'istinski žele boljitak Slavoniji i Baranji da uđu u stranku kojoj je upravo osnovno opredjeljenje rad na stvaranju boljih uvjeta za sve stanovnike regije koja je danas najsiromašnija u Hrvatskoj, i to nepravedno'.

U ime novih članova HDSSB-a Davor Bebek i Štefanija Čučak među ostalim su rekli kako su u HDSSB-u prepoznali nastojanja i želju da se pokrene gospodarstvo i svi aspekti života u regiji koja bi po svojim prirodnim resursima trebala biti među vodećima u Hrvatskoj. Štefanija Čučak naglasila je kako je u osječkome SDP-u postalo nemoguće raditi zbog samovolje predsjednice Borzan, a Davor Bebek je dodao i tajnika Gorana Mikana. Bitno nam je, rekla je Čučak 'što smo prepoznali da je HDSSB stranka koja vodi brigu o tzv. običnim ljudima i kojoj je cilj osigurati dostojanstven život svakom građaninu'.

Prije ulaska u HDSSB bivši su SDP-ovci zatražili brisanje iz članstva i napustili stranku. Predsjednica osječkoga SDP-a Biljana Borzan izrazila je 'čuđenje što se predsjednik HDSSB-a bavi problemima gradskog ogranka', dodajući kako je stranka inače protiv SDP-ovaca koji su prešli u HDSSB pokrenula postupak za izbacivanje iz članstva zbog, kako je rekla, 'niza propusta u radu'. (Hina)

Pročitajte i ovo Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu" Slika nije dostupna Kandidate bira izvlačenjem kuverti Šišljagić: Protiv HDSSB-a udružila se i ljevica i desnica

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene