Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Šefovi policija odlučili

NAPOKON POMAK U Grčkoj će se razdvajati ekonomski migranti od stvarnih izbjeglica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj policije Vlado Dominić sudjelovao je na sastanku čelnika austrijske, slovenske, mađarske i hrvatske policije u Beču na kojem je zaključeno da će se već u Grčkoj razdvajati ekonomske migrante od stvarnih izbjeglica, izvijestio je MUP.

"Na sastanku je donesen zaključak kako se u okviru rada FRONTEX-a (Europska agencija za upravljanje operativnom suradnjom na vanjskim granicama) treba žurno operacionalizirati i na teritoriju Grčke u funkciju staviti tzv. hot-spotovi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna AUSTRIJA PRIZNALA 'Nemamo razumijevanja za izbjeglice koje ne traže azil na Balkanu' Slika nije dostupna NAKON NEKOLIKO SATI PROMET NA BREGANI NORMALIZIRAN Izbjeglice-prosvjednici odvezeni autobusima, u šatorskom naselju ostalo oko 200 ljudi

NEMA KRAJA IZBJEGLIČKOJ DRAMI - U Hrvatsku stiže 37 tona humanitarne pomoći; Diplomati impresionirani hrvatskim izbjegličkim kampom

U njihov bi rad bile uključene sve zemlje EU sa zadaćom registriranja i profiliranja/razlikovanja izbjeglica od ekonomskih migranata na ulasku iz Turske. Ekonomski migranti vraćali bi se u Tursku, a u skladu s Dublinskim sporazumom nastavila bi se briga o stvarnim izbjeglicama", izvijestio je MUP na svojoj internetskoj stranici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene