Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvješće HAK-a

U Gorskom kotaru i Lici magla i vlažni kolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet je normaliziran i na autocesti A1, prije čvora Jastrebarsko, gdje se dogodila prometna nezgoda.

Mjestimice vlažnih kolnika ima u Lici i Gorskom kotaru, a magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici, na autocesti A1 ima je od Gospića do Svetog Roka, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub. Nakon završenog očevida prometne nesreće na 24. km autoceste A 1, prije čvora Jastrebarsko, u smjeru Zagreba, promet je normaliziran.

Pročitajte i ovo Sudar kod Ivanje Reke HAK poziva na oprez Gusta magla otežava promet, nesreće na cestama: Zbog lančanog sudara stvaraju se kolone autocesta Magla smanjuje vidljivost HAK: Tijekom dana očekuje se pojačan promet na određenim autocestama

Duž Jadranske (D 8) i Ličke (D 1) magistrale te na cestama u gorju mogući su odroni zemlje i kamenja. Na Jadranskoj magistrali (D 8) u mjestu Krilo Jesenice, između Splita i Omiša, zbog odrona vozi se naizmjence, jednim kolničkim trakom.

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 3 Čavle-Svilno-Orehovica kod skretanja za Pašac, također zbog odrona. Obilazak: Rijeka-Kumičićeva-Kvaternikova-Vežica-čvor Draga-čvor Orehovica-čvor Čavle te čvor Čavle-čvor Orehovica-Banska vrata-Rijeka.

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama promet je zabranjen, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak, dok je na lokalnim cestama Delnica, Čabra i Vrbovskog zabranjen promet vozilima iznad 7,5 t nosivosti. Na graničnim prijelazima nema čekanja.Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene