Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stao usred vožnje

Drama u Fun parku Biograd: Posjetitelji zapeli na vrtuljku i na visini 30 metara od zemlje, spasili ih vatrogasci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Fun parku Biograd 15 ljudi, među kojima je bilo i djece, zapelo je na vrtuljku koji je stao. Vatrogasci su ih sretno spustili na zemlju.

Usred vožnje zaustavio se vrtuljak u Fun parku Biograd, na visini od oko 30 metara. Na vrtuljku se nalazio 15 ljudi, a otprilike polovica su bili djeca.

Zadarska policija kaže da su dojavu dobili oko 19:30 sati, te da su intervenciju preuzeli vatrogasci. Pola sata kasnije ljudi su sigurno spušteni na zemlju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svima vratili novac Fun Park Mirnovec zbog požara ostao bez struje: Ljude skidali s roller coastera i panoramskih kotača

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ovo se ne propušta Posjetili smo hrvatski Gardaland 2 dana prije otvorenja i ostali bez teksta

Biogradski vatrogasci s opremom s kojom raspolažu nisu uspjeli spustiti goste s vrtuljka, te su pozvali u pomoć zadarske kolege. Ljestve biogradskih vatrogasaca su, kažu nam, na servisu u Njemačkoj.

U zadarskom JVP-u potvrdili su za DNEVNIK.hr da su u pomoć priskočili te da oni imaju dovoljno visoke auto ljestve za spašavanje u ovom slučaju.

Doznajemo da je sve u redu, te da prilikom spuštanja nije bilo nikakvih problema. A nakon spuštanja djeca su se fotografirala s vatrogascima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene