Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Plaže pune ljudi

VIDEO: U Dubrovniku i dalje traje sezona kupanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok u kontinentalnoj Hrvatskoj građani razmišljaju o grijanju, u Dubrovniku i danas pravi ljetni dan. Plaže pune kupača, more ugodna 23 stupnja Celzijusa!

Jedna od deset najljepših gradskih plaža u svijetu, dubrovačke Banje, i danas je bila pune kupača. Gotovo ljetni dani, iznenadili su sve Dubrovčane. Dubrovačka prodavačica Kate Stojanović kaže, kako ne pamti tako topli listopad. 'Stvarno se ljeto produžilo, ne može se ostat od vrućine, čeljadi', rekla nam je prodavačica suvenira.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NASTAVIT ĆE SE TESTIRANJE Na dubrovačkoj plaži do daljnjeg se ne preporučuje kupanje zbog onečišćenja fekalijama Slika nije dostupna Dramatična akcija spašavanja u Dubrovniku Valovi odvukli dvoje kupača na stijene, umalo se utopili

Iako je kalendarski jesen već dobrano počela, u Dubrovniku se još ne nose dugi rukavi. Temperatura zraka od 25 i mora od 23 stupnja Celzijusa, brojke su koje pokazuju da dubrovačko ljeto još traje. Lijepo vrijeme ipak neće potrajati vječno, jer već od ponedjeljka se najavljuju kiša i zahlađenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene