Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naložena i obdukcija

U bjelovarskom Domu za starije hitan inspekcijski nadzor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarsko Županijsko državno odvjetništvo naložilo je Ministarstvu zdravstva hitan inspekcijski nadzor Doma za starije i nemoćne u Bjelovaru, u kojemu su u požaru izazvanom udarom groma jučer smrtno stradale četiri osobe.

Osim inspekcijskog nadzora naložena je i obdukcija tijela poginulih, kao i potrebna vještačenja. U bjelovarskom Županijskom državnom odvjetništvu kažu da su proveli očevid uz pomoć policije i tri vještaka iz Centra za kriminalisitička istraživanja Ivan Vučetić iz Zagreba.

Privatni Dom za starije u Bjelovaru, kojem je jučer poslijepodne izbio požar, nalazi se u obiteljskoj kući u Ulici Ozane Kotorske. Doznaje se da je vlasnica tu ustanovu nedavno otvorila, da je sličnu ustanovu imala na drugoj adresi te da je 20 štićenika premjestila sa stare lokacije u novi prostor gdje se dogodila tragedija.

Preživjeli štićenici Doma smješteni su u bjelovarsku Opću bolnicu i svi su izvan životne opasnosti, a jedna je osoba zbog težih ozljeda prevezena u Zagreb na liječenje. (Hina)

Pročitajte i ovo Više od 1200 motorista obilježili Praznik rada održavanjem tradicionalne Budnice proslava praznika rada Buka 1200 motora probudila Bjelovarčane: "Ovo je prekrasno" Slika nije dostupna Hitna stigla za devet minuta Susjed Drago je izvlačio umirovljenike iz doma

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene