Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ali u inozemstvu

VIDEO Je li ovo hrvatski posao iz snova?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mandat traje tri godine uz mjesečnu naknadu od 3.000 do 3.300 eura uz dodatne pogodnosti za nezaposlenog bračnog partnera, maloljetno dijete i naknadu za stanovanje u visini od 80%. Evo koji su uvjeti...

Turističko vijeće HTZ-a raspisalo je natječaj za 11 od ukupno 18 mjesta direktora svojih predstavništava u inozemstvu. Traži se završen preddiplomski i diplomski studij, pet godina radnog iskustva na rukovodećim mjestima, aktivno znanje jednog i poznavanje još jednog svjetskog jezika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U HTZ-u ZADOVOLJNI Sjajne vijesti s jednog od najvažnijih turističkih tržišta za Hrvatsku: "Ostvareni rezultati su i iznad rekordne 2019." Slika nije dostupna 'Troše milijune bez nadzora' PETRINA UDARIO PO HTZ-U 'Treba ukinuti tu parazitsku i kriminalnu zajednicu'

Strka u HTZ-u neposredno pred sezonu!

Ne bude li izabrani direktor znao jezik zemlje u kojoj će obnašati dužnost, omogućit će mu se pohađanje tečaja. Mandat traje tri godine uz mjesečnu naknadu od 3.000 do 3.300 eura uz dodatne pogodnosti za nezaposlenog bračnog partnera, maloljetno dijete i naknadu za stanovanje u visini od 80%. Na posao iz snova, kako ga već mnogi nazivaju, zainteresirani se mogu prijaviti do 7. lipnja.

'Tražimo profesionalce, tražimo osobu koja će odlučno upravljati sa sustavom HTZ-a i u prvi plan smo stavili program rada, dakle osoba mora dokazati kreativnost i osoba mora dokazati da je u stanju realizirati taj program rada', istaknuo je ministar turizma Darko Lorencin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene