Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladić iz Velike Britanije

Turist pokušao pobjeći iz apartmana u Dubrovniku, "nabio" dug veći od 49.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka policija prijavila je 25-godišnjeg državljanina Velike Britanije za kazneno djelo prijevare na štetu vlasnika apartmana iz mjesta Orašac kojeg je oštetio za iznos od 49 tisuća kuna, navodi se u petak u priopćenju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Britanca se sumnjiči da je od početka do kraja studenog koristio usluge smještaja u apartmanu na području Orašca, a potom je otišao bez plaćanja usluge s namjerom da se vrati u Veliku Britaniju.

Pročitajte i ovo Turizam u Dubrovniku - 1 Novi zakon Perjanica hrvatskog turizma kreće u borbu s nagomilanim turističkim krevetima Rujansko ljeto u Dubrovniku Rujan kao iz snova Idealno ljeto na samom kraju ljeta: Dobrim brojkama nadaju se i u listopadu

Dubrovačka policija također navodi kako je ovaj mladi turist u nekoliko navrata posudio novac od 33-godišnjeg vlasnika apartmana koji nije vratio, a ukupna šteta procjenjuje se na 49 tisuća kuna. Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene