Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tučepi: Požarište se sanira, dvojica vatrogasaca ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požarište kod Tučepa cijele noći osiguravalo je stotinu vatrogasaca i 20 vojnika s 25 vatrogasnih vozila, rubne dijelove polijevali su vodom, a sa saniranjem požarišta i gašenjem sporednih vatri nastavili su i jutros, kazao je županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina, dodajući da bura gasiteljima otežava posao.

Dvojica vatrogasaca ozlijeđena su prilikom gašenja. U makarskom Domu zdravlja se doznaje da je Josip Rajčević, koji je jučer ozlijedio ruku, zadržan u splitskoj bolnici, a Mališa Mucić je zatrovan dimom, pružena mu je pomoć u Domu zdravlja i pušten je kući.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imao gotovo dva promila Pijani Norvežanin šakom udario dvojicu policajaca, pa završio u pritvoru Slika nije dostupna Preminuo u bolnici Prometna nesreća u Tučepima: Nakon naleta autobusa poginuo pješak

Vatra je pod nadzor stavljena jučer kasno poslije podne. U požaru je izgorjela borova šuma, dio maslina i nisko raslinje na površini od 28 hektara, a prilikom gašenja dva su vatrogasca lakše ozlijeđena.

Na prometnici broj 512 Makarska-Vrgorac promet je uspostavljen ali se u blizini požarišta vozi usporeno jednim kolničkim trakom zbog većeg broja vatrogasnih vozila na cesti.

Uzroci izbijanja požara za sada su nepoznati, a utvrđuje ih Policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene