Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troškovi puta

Troškovi puta: Varga u državni proračun uplatio 3679,76 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od uplaćenog iznosa na dnevnice vozača odnosi se 140 eura, cestarine 37,40 eura, hotelski smještaj vozača 230,60 eura, te na gorivo 550,80 kuna.

Ministar zdravlja Siniša Varga uplatio je u državni proračun 3679,76 kuna nakon što je vijest o njegovu odlasku na skijanje u Italiju službenim automobilom izazvala negativne reakcije u javnosti.

Pročitajte i ovo Skijalište Cervinia u Italiji Talijansko skijalište VIDEO Drama u žičari: Jak vjetar gotovo otkinuo gondole pune putnika Konferencija za medije u američkom Kongresu nakon izglasavanja zakona o proračunu Probili rok Američki kongres ipak izglasao proračun: U zadnji tren izbjegnuta blokada države

Iz Ministarstva zdravlja u utorak su potvrdili da je Varga u proračun uplatio iznos dnevnice vozača, cestarine, hotelskog smještaja vozača i goriva. Uplaćen je iznos od 3679,76 kuna, koliko je izračunato da je taj put stajao porezne obveznike.

Milanović: Imam osjećaj da je Varga krivo procijenio gdje je granica

Od toga se na dnevnice vozača odnosi 140 eura, cestarine 37,40 eura, hotelski smještaj vozača 230,60 eura, te na gorivo 550,80 kuna, stoji u odgovoru Ministarstva.

Na upit koliko je dana Varga proveo na skijanju i hoće li se ispričati javnosti iz Ministarstva nije stigao odgovor. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene