Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Branitelji odlučni

Tromblon: Izruče li Purdu, Kosor neće moći u Vukovar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne stišavaju se negativne reakcije braniteljskih udruga na ponašanje vlasti prema slučaju Purda. Petar Janjić Tromblon, predsjednik Udruge ratnika hrvatskog obrambenog rata poručuje:Izruče li Purdu državni vrh neće više moći doći u Vukovar.

Ima nas tri tisuće, ako smo mogli biti uspješni u otporu agresorskoj sili kakva je bila JNA, možemo i sada zaustaviti kolonu dužnosnika na ulazu u Vukovar. Tromblon, koji se nalazi na srbijanskoj optužnici ogorčen je na nereagiranje i fraze koje stižu iz Vlade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vukovarski branitelj ispitan Maslov porekao sve optužbe srpskih istražitelja Slika nije dostupna Osim Tihomira Purde Srbija traži progon i branitelja Tromblona i Maslova

>> EKSKLUZIVNO: Srbijanski zahtjev za izručenjem Purde

Za srbijansku optužnicu kaže 'to je za mene bezvrijedan komad papira. Priznajem samo zakona države za koju sam se borio i spreman sam odgovarati za sve za što me tereti Republika Hrvatska'. Branitelji za sutra u podne u Vukovaru najavljuju veliki prosvjed u znak potpore zatočenom branitelju Purdi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene