447345
447345
447345
447345
447345

POLITIČKI VRH U BARBANU Tradicionalnu vitešku igru političari iskoristili za kampanju

  • , 21.08.2016., 17:50
  • Autor:
  • komentara

"Trka na prstenac" posljednjih je godina postala sve popularnija za građane, ali i političare

 
 
 
 
\'Trka na prstenac\' (Video: Vijesti u 17h)
\'Trka na prstenac\' (Video: Vijesti u 17h)

Državni vrh i brojni predstavnici stranaka koje izlaze na nadolazeće izbore našli su se u istarskom Barbanu.

"Trka na prstenac" tradicionalna je viteška igra koja je posljednjih godina postala sve popularnija za građane, ali i političare. Mnogi ju uspoređuju sa sinjskom Alkom, a označava i približavanje kraja ljeta.

Zbog velikog broja građana koji dolaze na ovaj događaj političari su ove godine "Trku na prstenac" iskoristili za kampanju.

'Ja se nadam da će, što bih volio vidit, što do sad još nisam toliko vidio su te reforme, do sad vidimo samo neke običaje, mislim što će se obećati, nekakve brojke. Ali koje su to konkretne reforme to još sada nismo možda čuli', rekao je Tihomir Orešković.

'Drago mi je da sam tu, ovo je kraj ljeta zadnji dani za kratke rukave', rekao je predsjednik HSS-a Krešo Beljak koji, kaže, za ovo događanje poziv ima već osam godina, ali ove godine je ulovio vremena za doći.

'Svi se žele naslikat misle da im može pomoć u izborima', rekao je Stjepan Mesić.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se