Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Druga kazna u dva dana

Srpski glumac nikako da nauči lekciju: Uzrokovao je incident, platio 500 eura, na Instagramu se "pozdravio" sa Splitom, pa napravio još jedan gaf

Srpski glumac Sergej Trifunović oglasio se nakon privođenja u Splitu i pritom žestoko kritizirao dogradonačelnika Bojana Ivoševića.

Glumac Sergej Trifunović oglasio se na Instagramu nakon što je u petak priveden na Općinski prekršajni sud u Splitu. Prethodno je na gradskoj plaži pustio psa bez uzice pa se svađao s policajcima.

"Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split", napisao je glumac.

U opisu fotografije žestoko se obrušio na Bojana Ivoševića, zamjenika splitskog gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Stanovnici Maroka nakon potresa Bolnice preplavljene ozlijeđenima FOTO/VIDEO Više od 1300 poginulih u potresu: Proglašena trodnevna nacionalna žalost

"Adio. A bilo je lijepo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za oca (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase m*da, govance malo", dodao je.

Kazna od 500 eura

Zbog remećenja javnog reda i mira splitska policija u petak popodne je podnijela optužni prijedlog protiv beogradskog glumca Sergeja Trifunovića koji je na gradskoj plaži pustio psa bez uzice pa se svađao s policajcima. Kažnjen je s 500 eura.

Trifunović je navodno svog psa šetao bez povodca i brnjice po gradskoj plaži Kaštelet što je uznemirilo tamošnje kupače.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Dicmu strašna nesreća u dicmu U bolnici preminula 18-godišnjakinja nakon što je pijani vozač prešao u drugu traku i zabio se u auto

Riječ je o psu pasmine njemački ovčar. Nakon što je na plažu na poziv građana stigla policija, Trifunović ih je počeo vrijeđati zbog čega je prijavljen kao i zbog držanja psa bez nadzora.

Sljedeći dan gotovo identičan scenarij 

Slična situacija dogodila se u subotu kada je Trifunović ponovno kažnjen zbog držanja psa bez nadzora.

Samo nekoliko sati nakon što je srpski glumac izašao iz sudnice, izveo je svog njemačkog ovčara u šetnju. Ubrzo su ga policija i komunalno redarstvo zatekli kako Bosanskom ulicom, u centru grada, šeće sa svojim njemačkim ovčarom koji je ponovo bio bez povodca i brnjice, piše Slobodna Dalmacija

Trifunoviću je izrečena kazna od 200 eura, a budući da je kaznu platio odmah, naplaćene su mu samo dvije trećine kazne u iznosu od 133 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene