Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu jasne okolnosti

Policija traži očevice stravične nesreće: Poginule tri osobe, ozlijeđeno dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe su poginule, a jedno je dijete ozlijeđeno u sudaru dva osobna automobila u utorak poslijepodne između mjesta Gedići i Dvori na Poreštini, izvijestila je istarska policija.

Još uvijek se utvrđuju okolnosti koje su dovele do teške prometne nesreće koja se u ponedjeljak poslijepodne dogodila na Poreštini, a u kojoj su poginuli vozač i vozačica dvaju automobila koji su se suradili te jedna suvozačica, dok je petogodišnje dijete ozlijeđeno. 

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Sudar u Buzinu - 2 Kombi oduzeo prednost Opelu Sudar u Buzinu: Hitna prevezla jednu osobu u bolnicu

Istarska policija izvijestila je da se nesreća dogodila na županijskoj cesti Kukci-Vižinada-Kaštelir oko 17,20 sati, kada su se iz još neutvrđenih razloga na ravnome dijelu ceste frontalno sudarili osobni automobili "ford fusion" i "renault megane" pulskih registracija.

"Fordom" je iz Kaštelira prema Poreču upravljao 62-godišnjak iz Rijeke, a u automobilu su još bili 80-godišnjakinja iz Kaštelira i petogodišnje dijete. Taj se automobil sudario s "renaultom" za čijim se upravljačem nalazila 35-godišnjakinja iz Kaštelira, a koji se nakon sudara zapalio.

Vozač i vozačica te 80-godišnja suvozačica poginuli su na mjestu nesreće, a dijete je ozlijeđeno, najvjerojatnije lakše, te je prevezeno u pulsku Opću bolnicu.

Glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač izjavila je kako će u utorak ujutro na mjesto nesreće stići i vještaci zagrebačkog Centra za forenzična istraživanja "Ivan Vučetić", s obzirom da se još uvijek ne mogu utvrditi okolnosti nesreće.

"Vozila će do sutra ujutro biti na mjestu događaja, a pozivamo i očevice ove nesreće da se jave u porečku policiju kako bi se razjasnili uzroci ove nesreće", istaknula je Sokač. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene