Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DAN ŽALOSTI

MINUTOM ŠUTNJE ZA STRADALE PRIDRUŽUJEMO SE OSTATKU SVIJETA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj je danas Dan žalosti zbog terorističkih napada koji su prije dva dana potresli glavni grad Francuske. Portal Dnevnik.hr se točno u podne, zajedno s ostatkom svijeta, pridružio obilježavanju Dana žalosti.

Dnevnik.hr pridružuje se obilježavanju Dana žalosti zbog terorističkih napada u Parizu. Tri nacionalne televizije, Nova TV, RTL, N1 i Hrvatska radio televizija, odlučile su odati počast žrtvama terorističkih napada u Parizu te su danas točno u podne na svim svojim nacionalnim kanalima emitirale istu grafiku u znak sjećanja na sve pogođene ovim tužnim događajem.

Pročitajte i ovo Antonela i Marko Baković objava na facebooku Proglašen dan žalosti: "Ugasio se mladi život vesele Antonele te njenog nerođenog djeteta" Kosovska policija Napad na policiju Na dan žalosti u BiH javni servis zbunio gledatelje, direktor pokušao promovirati politiku RS: "Ovo je ismijavanje"

UŽIVO - DRAMATIČNI PRIZORI Velika racija u Belgiji, specijalci okružili zgradu; Turska je Francusku dva puta upozorila na jednog osumnjičenog

U jedinstvenom obilježavanju Dana žalosti pridružio se i portal Dnevnik.hr.

Želja svih je da se, osim prigodnim programom u sklopu kojeg se svaki dan izvještava o posljedicama ovog napada, na ovaj način izrazi suosjećanje francuskom narodu kao i svima povezanim sa nedužnim žrtvama terorističkih napada.

Državni dužnosnici te brojni hrvatski građani izrazili su sućut francuskome narodu, zapalili svijeće ispred francuskoga veleposlanstva u Zagrebu i upisali se u Knjigu žalosti.

Solidarnost i sućut s Francuskom, Hrvatska je kao i brojne druge zemlje izrazila "obojivši" pojedine zgrade u boje francuske zastave.

Francuski predsjednik Francois Hollande je nakon napada, uz trodnevnu žalost, proglasio i izvanredno stanje u zemlji.

Tijekom poslijepodneva Hollande bi trebao govoriti pred oba doma francuskoga parlamenta. (Hina/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene