Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Poreču

Majka ubijene u Poreču ogorčena na policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njezina kći dva puta je prijavila prijetnje od čovjeka koji ju je na koncu i ubio.

Da je imala problema s bivšim partnerom ubijena  Mira Ljušanin nije skrivala. Obitelj je znala za njezine muke.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

 'Ona ga je prijavljivala dva puta. Eto vidiš što joj je napravio što ga je prijavila. Trebao je ići na sud očitovati se što ju je istukao, što je bila plava', rekla je Mirina majka Stana Ćirko. Kako bi se zaštitila od nasilnika Mira je u nekoliko navrata zatražila i pomoć policije. 'Prije toga je dva puta prijavljen prekršajnom sucu', rekla je Nataša Rogić, glasnogovornica PU istarske. No, umjesto da dobije zaštitu nesretna je žena brutalno ubijena nožem nasred ulice.

>> Zašto su građani samo gledali brutalno ubojstvo u Poreču?

'Da je nitko nije mogao spasiti, a tamo šetači hodaju, šetaju. Bože mili, što ta policija radi. Uopće nisu htjeli patrolirati. Trebali su ga zatvoriti, nisu ga trebali pustiti. Trebali su ga ostaviti u zatvoru dulje', kaže Stana. Nasilnik je iza rešetaka. Nakon počinjenog strašnog zločina sam se predao policiji. No, za njegovu žrtvu, 49-godišnju Miru Ljušanin, prekasno je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene