Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 10.000 sudionika

TRČI SE MARATON Sav promet u Zagrebu bit će zatvoren od 9 do 15 sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački atletski savez organizator je 25. jubilarnog Zagreb maratona koji će se održati 9. listopada sa startom i ciljem na Trgu bana Josipa Jelačića u 10.00 sati.

U okviru maratona trče se tri utrke - maraton 42 km, polumaraton 21 km i utrka građana 5 km. Trasa kretanja je od Trga bana Josipa Jelačića prema Dubravi, točnije do Poljanica II. i nazad istim putem prema Črnomercu do Selske. Sav promet u Gradu Zagrebu bit će zatvoren od 9.00 do 15.00 sati i očekuje se nastup više od 10 tisuća sudionika.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame

U okviru organizacije Zagreb maratona 8. listopada organizira se i mini maraton za djecu predškolske dobi i učenike od 1. - 4. razreda Osnovnih škola. Start utrke je subota u 10 sati na Trgu bana Josipa Jelačića i djeca trče do Europskog doma i nazad. Nagrađuju se dječaci i djevojčice od 1. do 3. mjesta u svakoj kategoriji.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene