Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Početak rada u rujnu

Tražite posao? MORH je raspisao natječaj za zapošljavanje gotovo 400 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo obrane raspisalo je natječaj za ugovorni prijam u djelatnu vojnu službu 382 vojnika/mornara te 15 časnika doktora/doktorica medicine.

Kandidati/kandidatkinje za vojnika/mornara u vojničku službu primaju se na četiri godine (s mogućnošću produženja službe), a početak je službe 26. rujna 2017. godine.

Pročitajte i ovo Vojnici, ilustracija kad u vojsku pođem... Uskoro stižu pozivi za upis u vojnu evidenciju: MORH objavio detalje Slika nije dostupna vojska zapošljava Tko kaže da nema posla: MORH raspisao natječaj, traže 200 vojnika i mornara

Za časnike doktore/doktorice medicine, u djelatnu vojnu službu primaju se kandidati sa završenim diplomskim sveučilišnim studijem ili integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijem.

Na natječaj za ugovorni prijam vojnika/mornara u djelatnu vojnu službu mogu se prijaviti kandidati koji zadovoljavaju opće Uvjete za prijam u Oružane snage Republike Hrvatske propisane Zakonom o službi u Oružanim snagama RH te posebne uvjete, i to srednju stručnu spremu, najviše navršenih 27 godina života do kraja 2017. godine i odslužen vojni rok ili uspješno završen program dragovoljnog vojnog osposobljavanja.

Kandidati koji nisu završili program dragovoljnog vojnog osposobljavanja ili vojni rok bit će upućeni na dragovoljno vojno osposobljavanje po posebnom programu.

Uvjete natječaja provjetite na internetskim stranicama MORH-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene